WHITE HORECA SRL este o companie infiintata in anul 2020 din pasiune pentru sectorul HoReCa, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu, experienta ce dorim s-o impartasim cu toti clientii nostri printr-o gama variata de produse destinate uzului profesional, cat si prin brand-uri de top din intreaga lume.

WHITEHORECA.RO este un magazin online cu mii de produse pentru dotarea completa a hotelurilor, restaurantelor, barurilor, cafenelelor si a saloanelor de evenimente. Oferim o gama variata de solutii precum vesela de portelan, opal si ceramica, tacamuri de inox de inalta calitate, pahare, articole pentru bufet suedez sau mic dejun, accesorii pentru bar si articole pentru bucatarie.

Gama de produse este intr-o permanenta dezvoltare avand la baza noile tendinte din domeniu, cat si idei noi pentu o servire deosebita a preparatelor. Suntem convinsi ca inovatia este calea spre succes si de aceea suntem permanent in cautarea celor mai noi produse lansate de partenerii nostri.

Echipa noasta este alaturi de clienti prin consultanta gratuita la telefon sau direct la locatia acestora pentru a aduce un plus valoare unui proiect nou, sau unei locatii deja existente, prin cunostintele noastre profesionale actualizate continuu si tinand cont de design-ul locatiei si de bugetul acestora.

Obiectivul nostru este sa devenim dintr-un distribuitor de top intr-un partener pe termen lung prin dezvoltarea relatiei cu clientii nostrii si prin oferirea de produse si servicii de inalta calitate.