TERMENI SI CONDITII

Compania care administreaza site-ul www.whitehoreca.ro este White Horeca SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. Inmatriculare J23/269/2020 si  Cod Unic de ÎnregistrareRO42145546.

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.

DESCRIEREA SERVICIILOR

Siteul nostru va pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.

INTRODUCERE
Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului whitehoreca.ro de catre potentialii vizitatori sau clienti. Accesând si navigând pe acest site, acceptati termenii de utilizare descrisi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Site-ul www.whitehoreca.ro.ro este proprietatea WHITE HORECA SRL , cu sediul in Bucuresti, Sat Tunari, Str. Tudor Arghezi 24 A. Compania noastra comercializeaza produse pentru clientii profesionali din domeniul Horeca respectiv restaurante, baruri, hoteluri, catering, cofetarii etc. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Continutul si designul site-ului www.whitehoreca.ro  apartin WHITE HORECA SRL  si/sau colaboratorilor sai si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele publicate pe www.whitehoreca.ro fara a obtine permisiunea scrisa din partea WHITE HORECA SRL .

Intrucat prezentarea produselor se face prin intermediul fotografiilor si a descrierilor va atentionam ca este posibil sa existe mici diferente intre produsele fizice si prezentarea facuta pe site. Va informam ca preturile, disponibilitatea si caracteristicile produselor pot fi schimbate in orice moment, fara a fi atentionati in prealabil.

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea WHITE HORECA SRL , care îsi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului www.whitehoreca.ro  este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de WHITE HORECA SRL .

Accesul si utilizarea paginii www.whitehoreca.ro sunt gratuite si au scopul de a veni in ajutorul utilizatorilor pentru a gasi informatiile necesare în cel mai usor si rapid mod posibil, conform cerintelor fiecaruia.

Informatiile prezente pe www.whitehoreca.ro sunt de interes general si sunt puse la dispozitia utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa pagina. Puteti copia si tipari continutul paginii www.whitehoreca.ro pentru folosinta dumneavoastra personala, fara intentii comerciale. În orice alte situatii, continutul www.whitehoreca.ro nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fara consimtamântul explicit al reprezentantilor www.whitehoreca.ro.

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor WHITE HORECA SRL . WHITE HORECA SRL  nu va acorda nici o garantie referitoare la:

– evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, WHITE HORECA SRL  nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.
Toate informatiile prezentate pe site cu privire la produsele www.whitehoreca.ro, preturi, informatii, campanii si promotii de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din continutul site-ului www.whitehoreca.ro nu poate constitui o oferta ferma de a contracta si nu poate angaja raspunderea WHITE HORECA SRL  în lipsa unor acorduri ulterioare.

Continutul paginii web WHITE HORECA SRL , a informatiilor si a altor materiale prezentate de Comunitatea www.whitehoreca.ro nu reprezinta o consultatie juridica în sensul Legii nr. 51/1995.

www.whitehoreca.ro nu face nicio declaratie, promisiune sau garantie cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului continut, al îndrumarilor si a consultantei, nu îsi asuma nicio obligatie de rezultat sau diligenta fata de nicio persoana, exclud în mod expres si neaga raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizarii continutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

WHITE HORECA SRL  nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze WHITE HORECA SRL  prin unul din mijloacele afisate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

INFORMATII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului www.whitehoreca.ro.ro va sunt solicitate informatii, aceasta au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile WHITE HORECA SRL ,dar poate include si alte informatii aflate în strânsa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de WHITE HORECA SRL utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

WHITE HORECA SRL  nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere de pe site-ul sau.

PRETURI

Preturile sunt finale, cu toate taxele incluse.

INFORMATIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoana care viziteaza site-ul www.whitehoreca.ro  si care ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre WHITE HORECA SRL ;transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; solutionarea de catre WHITE HORECA SRL a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activitati întreprinse de WHITE HORECA SRL si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

WHITE HORECA SRL va pastra confidentialitatea acestor informatii.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.whitehoreca.ro, White Horeca SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii Contact din site.